Pubg

PUBGM 2.3 Güncellemesi Hemen İndir | PUBGM 2.3 GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR

Android cihazlar için PUBG Mobile 2.3 güncelleme APK’sı ve OBB dosyaları için doğrudan indirme bağlantısı mı arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz! PUBG Mobile 2.3 güncellemesi geldi! Lionel Messi ile işbirliği içinde yeni Futbol Çılgınlığı modu, Yaratma Sistemi, Tek Gol etkinlik serisi, ateşli silah ve araç güncellemeleri ve çok daha fazlası dahil. Siz de bizim kadar heyecanlıysanız ve hemen aksiyona geçmek istiyorsanız PUBG Mobile 2.3 güncelleme APK dosyasını buradan indirin ve hemen oynamaya başlayın!

Android için PUBG Mobile 2.3 Güncelleme APK İndirme Bağlantısı

Tatbikatı biliyorsunuz, size bir bağlantı vermeden önce adil bir uyarının yapılması gerekiyor. Mümkün olduğunda, uygulamalarınızı her zaman resmi Google Play Store aracılığıyla güncellemelisiniz. Bu en kolay, en hızlı ve en güvenli yöntemdir. APK dosyalarının kullanılması, yalnızca güncellemeleri Play Store aracılığıyla indiremediğinizde son çare olarak önerilir. Örneğin, güncelleme bölgenizde henüz yayında değilse. Veya başka şekillerde güncellemeyi indirmeniz engelleniyorsa. Durum buysa, okumaya devam edin. Aşağıda, PUBG Mobile 2.3 Güncelleme APK dosyası için doğrudan indirme bağlantısını bulacaksınız.

 

 

PUBG Mobile 2.3 Güncelleme APK Dosyası Nasıl Kurulur

Muhtemelen bunu zaten milyonlarca kez yaptınız ve prosedüre aşinasınız. Ancak, eğer bu ilk seferinizse veya bir süredir yapmadıysanız ve bazı adımları unuttuysanız, üzülmeyin! Aşağıda, 2.3 güncellemesinin nasıl kurulacağına dair adım adım bir kılavuzumuz var. Kuruluma başlamadan önce, cihazınızda yeterli boş alan olduğundan emin olun. Ayrıca, mümkünse, özellikle sınırlı mobil veriniz varsa sabit bir WiFi ağı kullanın.

 

  • Cihazınızın “Ayarlar” menüsünü açın
  • “Güvenlik ve Gizlilik” bölümüne gidin
  • “Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulama Yükle” seçeneğini işaretleyin
  • “İndir” klasörünüzü açın ve APK dosyasını arayın
  • 2.3 güncellemesini yüklemek için “Yükle” düğmesine dokunun
  • PUBG Mobile’ı Başlatın
  • Hesap bilgilerinizle giriş yapın
  • Uygulamanın OBB dosyasını ve diğer ek dosyaları yüklemesine izin verin

Ve bu kadar! gitmekte fayda var! Güncelleme 15 Kasım’da 11:00 GMT / 12:00 CEST / 6:00 ET / 3:00 PT’de yayınlanmaya başlamalıdır. Oyunu zamanında güncellediğinizden emin olun ve ücretsiz ödüller kazanın – 3.000 BP, 100 AG ve Sihirli Gece Miğferi (3 boyutlu)!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu